Over dLP loodgieters

Wat is dLP?

dLP is een door sterkin gecertificeerd loodgietersbedrijf, opgericht in januari 2005 door Albert de Lange en Andre Pas. Wij zijn een professionele bedrijf met de nodige jaren ervaring. Naast loodgieterwerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in verwarmings werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor het repareren van een kraan tot het repareren of vernieuwen van een dak of dakgoten

Wat kunt U van ons verwachten?

Klantgerichtheid, kwaliteit en service staan bij dLP hoog in het vaandel. U mag integriteit verwachten bij het zaken doen en professionaliteit bij de uitvoering

In welke markt zijn wij actief?

Als loodgietersbedrijf zijn wij actief in de nieuwbouw, verbouw en renovatiesector zowel op de particuliere als bedrijvenmarkt. Wij beschikken over een eigen storingsdienst en een goed nazorgsysteem.

 

Ambitie

Ondernemingsschap en verantwoordelijkheid uiten zich naar de klant in een flexibele structuur. Door deze eigenschappen en onze kleinschalige opzet kunnen wij een aantrekkelijk en concurrerend bedrijf zijn.

Dit bereiken wij door:

Enorme flexibiliteit 100% inzet Volgen van vernieuwingen in onze branche Opleidingenactiviteiten in klimaatbeheersing Continuïteit van opdrachtgevers Dit houdt ook in dat wij persoonlijk aandacht hebben naar onze opdrachtgevers toe,waardoor maatwerk en een continue kwaliteit ontstaat

Professionaliteit

Door onze jarenlange ervaring en door het blijven volgen van vernieuwingen in onze branche, kunnen wij onze opdrachtgevers en afnemers optimaal van dienst zijn. hierdoor kunnen wij ons tijdens onze gesprekken met bestaande klanten en (nieuwe) opdrachtgevers, presenteren als betrouwbare vakmensen.

Marktbewerking

Om ook in de toekomst succesvol te blijven en een sterke concurrerende positie in de markt te behouden hebben wij als doelstelling in ons beleid: innovatie en efficiency.

Het leerbedrijf

Bij dLP geloven we in traditioneel vakmanschap. Maar wel toegepast met een eigentijdse aanpak. Daar hebben we de instroom van jonge mensen bij nodig. Door de goede relatie die we hebben opgebouwd bij de onderwijsinstellingen zijn we een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Kenteq voor het lager- en middelbaar beroepsonderwijs. Met veel toewijding proberen wij leerlingen de liefde voor het vak bij te brengen. Deze vakkennis willen we graag doorgeven aan de volgende generatie.

Wilt u met ons in contact komen?